دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران 4 نفر از اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اين واحد دانشگاهي در سومین جلسه کمیته استانی جذب استعدادهای درخشان که در آذرماه سال جاری برگزار گردید و بر اساس تایید ستاد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در اسفندماه به عنوان استعدادهای درخشان معرفی شدند.
      اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با تلاش خود بر افتخارات پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران افزودند.

دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دبیر کمیتة جذب استعدادهای درخشان دانشگاه طی گزارشی اعلام کرد: پس از بررسی‌های به عمل آمده و بر اساس معیارهای کمیته استانی جذب استعدادهای درخشان، دکتر بتول قربانی یکتا مدیر گروه فیزیولوژی، دکتر فلورا فروزش عضو هیئت علمی دانشکده علوم نوین، سحر مجدی دانشجوی رشته بیوشیمی، سمیه سادات مکیان دانشجوی رشته روانشناسی انتخاب شدند.
دکتر خاکپور ضمن عرض تبریک به مناسبت درخشش اعضایی که موفق به اخذ مرتبه استعداد درخشان در سال 1395 شده‌اند، اظهار داشت: این باشگاه از ابتدا فعالیت خود را با هدف شناسایی، جذب و حمایت دانش‌پژوهان ممتاز و مشتاق تحصیل علم آغاز کرد و مفتخر است که از بدو شروع به کار، فعالیت‌هایی را در مسیر حمایت از استعدادهای درخشان و فعالیت‌های علمی پژوهشی با تلاش اعضای فعال این باشگاه اجرا می‌نماید.