دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دكتر سيد محمود طباطبائي رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران علوم پزشکی در آستانه سال نو،فرا رسیدن بهار و جوشش امید و زندگی را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي و كليه استادان ، دانشجويان و كاركنان معزز اين واحد دانشگاهي تبریک گفت. در این پیام آمده است:
      پیام تبریک رئیس واحد پزشكي تهران به مناسبت فرارسیدن سال نو

باسمه تعالی
سپاس بیکران خداوند مهربانی راست که در هر بهار و بلکه درهر لحظه، از دل سردی و خفتگی، گرمی و بیداری و حیات نمودار می سازد، تا ما انسان ها بیاموزیم که باید لحظه های زندگی را با شکرگزاری در گفتار و کردار، بهاری کنیم و همراه با عارفان روشن ضمیر ، هر دمی را عید نماییم.
استاد ارجمند ، همکار گرامی ، دانشجوی عزیز
پس از اهداءسلام و احترام ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت بانوی یگانه عالم حضرت زهرا (س) و نیز فرارسیدن سال جدید، از درگاه پروردگار متعال سالی سرشار از سلامتی و سربلندی و موفقیت برای شما و خانواده محترم آرزو می نمایم.
دکتر سید محمود طباطبایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران