دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

با همت معاونت فرهنگي- دانشجويي:
جشن میلاد امام همام علی ابن ابیطالب (ع) در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی برگزار شد.

در آستانه سالروز میلاد با سعادت علی ابن ابیطالب (ع) و مقارن با روز پدر مراسم جشنی با حضور دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی اجتماعی، دکتر خلیل علی محمدزاده معاون آموزشي، حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا تاج آبادي مسئول دفترنهاد معظم رهبري ، روسای دانشکده ها، کارکنان و دانشجویان در محل سالن اجتماعات واحد پزشکی تهران برگزار شد.
بر اساس همين گزارش دكتر طايران از اساتيد گروه معارف ضمن تبریک و تهنیت این روز عزیز گفت: نوروز امسال مصادف با ايام مبارك تولد بانوي بزرگ اسلام حضرت فاطمه الزهرا(س) و ورود به ماه رجب و ميلاد مولي متقيان و گراميداشت روز پدر همزمان با تولد پدر معنوي امت اسلامي است . وي افزود: شخصیت علی (ع) مثال زدنی و بی مانند است، مولودی که در کعبه زاده شده و و در خانه عبادت خدا به شهادت رسید حاوی خصوصیات جامع و عظیمی است که در کمتر شخصیتی می توان آن را یافت .
طايران بيان داشت : حق چیزی است که باید آن را شناخت و دنبال نمود و این فرموده ای از امیر مومنان علی (ع) است و اینگونه است که علی ابن ابیطالب چنان منزلتی پیدا می کند که به گفته پیامبر عظیم الشأن اسلام مولای آدمیان می گردد.
این مراسم، با اجراي گروه هنري و هم چنين گروه هم خواني نورالزهرا كه حال و هوای خاصی به این محفل بخشیدند به پايان رسيد