دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاداسلامی واحدتهران طی پیامی باجمع صمیمی وتلاشگردانشگاهیان این واحددانشگاهی اعم ازاستادان، دانشجویان وکارکنان خداحافظی کرد .
دكترطباطبائي چهره ماندگار و استاد جراحی مغز اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،مشاور وزیربهداشت در امور بیمارستانهای خصوصی کشور وریيس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همزمان با آغازین روزهای سال 93 با حكمي از سوي دكتر حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بعنوان رئيس واحد پزشكي تهران منصوب شد و در مدت سه سال گذشته منشاء تحولات بنیادین و سازنده ای در جهت ارتقاء جایگاه و تعامل مطلوب این دانشگاه با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بوده است .
متن پیام دکتر طباطبائی به شرح زیر است :
      چهره ماندگارعرصه علوم پزشکی بادانشگاهیان واحدپزشکی تهران خداحافظی کرد .

بنام خداوند بخشاينده مهربان
همكاران عزيزم:
اساتيد ارجمند، معاونين محترم دانشگاه، روساي پر تلاش دانشكده ها، روساي عزيز بيمارستانها و كلينيك قدس، مديران كل ستادي و بيمارستانها، دانشجويان ساعي و كوشا و كاركنان زحمتكش و مهربان دانشگاه علوم پزشكي آزاد واحد تهران، ضمن شادباش سال نو و آرزوي سلامت.
اكنون كه پس از گذشت سه سال همكاري نزديك و شبانه روزي، بنا به معيشت الهي در اثر بيماري و توصيه جدي پزشكان معالج و پس از كسب اجازه از مسئولين ارشد دانشگاه كه حداكثر لطف را به من داشته اند در مسير اجراي تكليف شرعي (حفظ الصحه) مجبور به خداحافظي با شما خوبان هستم.
وظيفه خود مي دانم ضمن پوزش از زحمات و تصديع اوقات از الطاف و محبت هاي بي كرانتان در طول دوران همكاري قدرداني نموده و برايتان از خداوند منان آرزوي سلامتي و توفيق ادامه خدمت صادقانه در محيط مقدس دانشگاه را بنمايم.
عزيزان، مدت زماني را كه با شما خوبان گذراندم از بهترين سالهاي خدمتم به دانشجويان و ملت سرافراز ايران بود كه هيچ گاه حلاوت و شيريني آن از ذهنم زدوده نخواهد شد.
باشد كه اين خدمات خالصانه كه در مسير احياء ارزش هاي ديني و معنوي و اجتماعي ارايه گرديده مورد قبول حق تعالي قرار گرفته و به عنوان ذخيره يوم المعاد همه مان محسوب گردد. (ان شاء الله) چرا كه دانشگاه را معبدي مقدس و خدمت در محيط آن را عبادت مي دانم. خدا نگهدار همه شما – التماس دعا
با احترام
دكتر سيد محمود طباطبايي