دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکتر حسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از برگزاری اولین همایش «سلول‌های بنیادی، سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» سلول بنیادی به همت مرکز تحقیقات زیست‌فناوری کاربردی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، بانک خون بندناف رویان، انستیتیو پاستور ایران، معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات بیمارستان بوعلی خبر داد .
      خرداد امسال برگزار می‌شود:
اولین همایش«سلول‌های بنیادی سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» سلول بنیادی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

دکتر مریم اسلامی معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران با بیان اینکه کاربردهای پزشکی بازساختی، ژن‌درمانی تالاسمی یک ضرورت ملی در ایران است گفت :سلول‌های بنیادی و HLA، چگونگی ذخیره سلول‌های بنیادی بند ناف، کاربرد نانو فیبرها بر اساس داربست‌های زیستی شیشه‌ای/کلاژن در آسیب سیاتیک موش صحرایی، سلول درمانی در بیماری‌های استخوانی، سلول‌درمانی بیماری‌های نورولوژیک، سلول‌درمانی در بیماری‌های پوستی، سلول‌درمانی بر اساس پزشکی فرد محور در بیماری‌های دریچه قلب، درمان مبتنی بر سلول برای بازسازی کبد از جمله محورهای روز اول این همایش محسوب می‌شوند.
رئیس نخستین همایش«سلول‌های بنیادی سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی» سلول بنیادی افزود: در روز دوم برپایی این همایش کارگاه‌هایی با عناوین مهندسی بافت، رفرنس‌نویسی، real time pcr، شیوه ثبت hla، فلوسایتومتری، سلول‌های بنیادی برای همه، کار با حیوانات آزمایشگاهی، بافت‌شناسی و ایمو در سه بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و عمومی برگزار می‌شود.
این سمینار با 8 امتیاز بازآموزی برای 17 گروه پزشکی ازجمله پزشکان عمومی، ایمونولوژی، زنان و زایمان، ارتوپدی، کودکان، مهندسی پزشکی، پزشکان داخلی و ... طی دو روز در محل سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران در خیابان شریعتی، خیابان خاقانی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با حضور سخنرانان داخلی و بین‌المللی برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت
stemcellconference2017.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های 22618526 تماس بگیرند.