دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکترمحمد رضا زرین دست رئیس دانشکده علوم نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با سخنرانی در اولین نشست «سلسله همایش های آشنائی و پیشگیری ازاعتیاد» با تشریح ابعاد و زوایای مختلف جسمانی، روانی و اجتماعی این معضل خانمانسوز گفت :
امروزه اعتیاد یک بیماری ناشی از تداوم استفاده از ماده و یا انجام فعالیتی است که برای فرد مضر است. اعتیاد با تداخل بر سیستم پاداشی طبیعی مغز منجر به ایجاد اختلال در انجام کارهای روزمره ی فرد می شود.
      برگزاری سلسله همایش های آشنائی و پیشگیری ازاعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی تهران

وی با تاکید برضرورت برگزاری و آشنائی بیش از پیش استادان و دانشجویان با جدیدترین تحقیقات در حوزه اعتیاد و عواقب ناشی از آن گفت : درمان عوارض جسمانی ناشی از اعتیاد به مراتب راحت تر از درمان وابستگی روانی اعتیاد است .
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در رابطه با درمان قطعی اعتیاد گفت : جواب این سوال بسیار طولانی و پیچیده است زیراعوامل بسیاری دخیل هستند ولی قطعی ترین راه ژن درمانی است که دانشمندان ومحققان بسیاری بر روی این مقوله در حال تحقیق و بررسی هستند.
دکتر محمد ناصحی Ph.D فیزیولوژی جانوری دیگر سخنران کلیدی این همایش با تاکید بر اینکه متاسفانه مصرف ماری جوآنا در بین جوانان افزایش پیدا کرده است اظهار داشت : افزایش اعتیاد به ماری جوانا در شرایطی اتفاق می افتد که اغلب جوانان از مشکلات و عواقب ناشی از مصرف آن آگاهی ندارند. دکتر ناصحی در ادامه سخنرانی خود به تشریح مکانیسم های سلولی مولکولی درگیر در مصرف کانابینوئید ها پرداخت و عوارض ناشی از مصرف آن را توضیح داد.
سلسله همایش های آشنائی و پیشگیری ازاعتیاد توسط اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دانشکده ی علوم نوین و مرکز ژنومیک و مرکز علوم اعصاب و شناخت دانشکده علوم نوین در تاریخ یکشنبه 24 اردیبهشت با حضور دکتر خلیل علی محمد زاده معاون آموزشی ، دکتر حسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری و جمع کثیری از استادان و دانشجویان این واحد دانشگاهی با همکاری معاونت دانشجوئی و فرهنگی در سالن اجتماعات شهید احدی برگزار شد .
شایان ذکر است : دكتر زرين دست علاوه بر عضويت در فرهنگستان علوم پزشكي كشور، مسئوليت هاي ديگري از جمله معاون پژوهشي مركز ملي اعتياد ايران، عضويت در انجمن فيزيولو‍ژي و فارماكولوژي ايران، مسئوليت دوره PH.D موسسه مطالعات علوم شناختي، عضويت در شوراي پژوهشي موسسه علوم شناختي و عضويت در شوراي پژوهشي مركز فيزيك نظري را نيز برعهده داردو يكي از شش نفر اساتيد صاحبنام و فرهيخته دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني تهران است كه از سوي موسسه اطلاعات علمي (ISI) و براساس شاخص‌ تعداد ارجاع به مقالات در فهرست يك درصد برتر دانشمندان جهان در حوزه تحقيقاتي خود قرار گرفته اند.
دکتر ناصحی بعنوان محقق برتر در علوم پایه ی دانشگاه آزاد اسلامی در دومين جشنواره علوم پزشكي لقمان حكيم می باشند همچنین دارای بیش از 80 مقاله ی ISI در زمینه ی علوم اعصاب شناختی هستند و هم اکنون ریاست مرکز تحقیقات علوم اعصاب و شناخت را بر عهده دارند.