دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

به گزارش روابط عمومي واحد پزشکی تهران دوره آموزشی قرآن با محوريت معارف قرآن توسط حاج آقا تاج آبادی نماینده مقام معظم رهبری و مسئول دفتر نهاد رهبري واحد پزشكي تهران طی روزهای دوشنبه و چهارشنبه 9 و 11 مرداد 96 در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد.
      با همت معاونت فرهنگي دانشجويي:
دوره آموزشی معارف قرآن ويژه كاركنان در واحد پزشكي تهران برگزار شد

در این کارگاه حجت الاسلام والمسلمین تاج آبادی سخنران کارگاه پیرامون آموزه ها و معارفی بر طبق فقه جعفری و تعالیم امام جعفر صادق (ع) مطالبی عنوان نمودند. همچنین احادیثی از حضرت امام رضا (ع) به مناسبت ولادت حضرت امام رضا (ع) مطرح شد. و نظر به استقبال کارکنان بخشی از کارگاه به پاسخگویی به شبهات و سؤالات دینی کارکنان گذشت.
رحیم طیاریه مدیر امور فرهنگی در رابطه با چگونگی برگزاری این دوره آموزشی گفت : این کارگاه به مدت 8 ساعت بود و به شرکت کنندگان گواهینامه اعطاء می شود .