دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکترسیدعلی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت عید غدیر پیام تبریکی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی متن این پیام بدین شرح است :
      پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر

الْیَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِینَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْكُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِینًا
«سوره مائده آیه 3 »
امروز (روز غدیر خم) دین شما را به حد كمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام كردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم.
روز عید غدیر، عظیمترین اعیاد زمین و آسمان و از جمله شریفترین اعیاد مسلمانان است، عید غدیر، عید کمال دین و اتمام نعمت در سایه ادامه خط رسالت در شکل و قالب امامت با تداوم رسالت محمد (ص) در ولایت علی(ع) می باشد. این عید بزرگ بهانه ای برای تجدید میثاق با ولایت است.
و امروز که پرچم ولایت فقیه به عنوان استمرار این حرکت الهی در دست با کفایت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی قرار دارد، تجدید بیعت خود را در اطاعت از رهنمودها و فرمایشات معظم له اعلام می نماییم و با عزمی راسخ تر از پیش در راه پیشبرد آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی گام می نهیم.
اینجانب فرارسیدن عید سعیدغدیر را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و عموم مسلمین به ویژه عاشقان ولایت و امامت و جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده، و توفیق همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.
دکتر سید علی ابطحی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران