دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکترسیدعلی ابطحی با اشاره به اهمیت واقعه غدیر به موضوع جانشینی امام علی(ع) پس از پیامبر اسلام برای رهبری جامعه اسلامی پرداخت و گفت : یکی از مهمترین پیام ها و فلسفه عید غدیر وحدت و یکپارچگی امت اسلامی در راستای اجرای عدالت سطح جامعه است وحرکت امروز دانشگاه آزاد اسلامی در مسیرارتقاء کیفیت آموزش پزشکی در تداوم این رسالت و اجرای عدالت درنظام آموزش عالی کشور است .
      در مراسم گرامیداشت عید غدیر عنوان شد:
دکتر ابطحی : یاعلی می گوئیم و برای ایجاد تغییر و تحولات سازنده با مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی هم عهد می شویم .

دکترسیدعلی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با سخنرانی در این مراسم ضمن تبریک جشن عید غدیربا اشاره به اهمیت واقعه غدیر به موضوع جانشینی امام علی(ع) پس از پیامبر اسلام برای رهبری جامعه اسلامی پرداخت و گفت : یکی از مهمترین پیام ها و فلسفه عید غدیر وحدت و یکپارچگی امت اسلامی حول ولایت امیرالمؤمنین علی (ع) و ائمه معصومین(ع) است .
وی با بیان اینکه باید در راستای اجرای عدالت در جامعه حرکت کرد اظهار کرد : حرکت امروز دانشگاه آزاد اسلامی که در مسیرارتقاء کیفیت آموزش پزشکی وبا درایت وحمایت جدی دکتر ولایتی چهره شاخص عرصه علوم پزشکی آغاز شده است در تداوم این رسالت و اجرای عدالت درنظام آموزش عالی کشور است .
وی تصریح کرد: «این دانشگاه اکنون با ٢٥ هزار دانشجو و حدود دو هزار و ٥٠٠ نفر عضو هیات علمی متخصص در رشته های مختلف علوم پزشکی استحقاق و شایستگی تبدیل به یک دانشگاه بزرگ را دارد» گفت :
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی بعد از سی و اندی سال از زمان تاسیس و با کوله باری از تجربیات مفید آموزشی در زمینه تعلیم و تربیت نیروهای کارآمد در رشته های مختلف علوم پزشکی در مسیر بازمهندسی و تغییر ساختار بسیار خوبی قرار گرفته است .
وی اظهار کرد : این حرکت بزرگ تنها در سایه وحدت وهمدلی تمام اعضاء و بدنه این مجموعه بزرگ دانشگاهی اعم ازاستاد و دانشجو و کارکنان میسر می شود .
دکتر ابطحی سپس با تشریح رسالت و چشم انداز دانشگاه آزاداسلامی پس از اجرائی شدن طرح تجمیع و ادغام سه واحد پزشکی، علوم داروئی و دندانپزشکی گفت:
امروز به یمن برکات این روز بزرگ همه با هم می گوییم یاعلی و برای ایجاد تغییر و تحولات سازنده با مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی هم عهد می شویم .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به برخی شایعات تصریح کرد:
هدف از این تغییرات تلاش در جهت بهبود فرایند هاست و کاری که کارستان است وما آن را با رهنمود های سازنده دکتر رهبر و تجربیات ارزشمند دکتر نفر معاون علوم پزشکی انجام داده ایم این است که در اجرای امور کار را به مدیران خودی دانشگاه واگذار کرده ایم .
وی با اشاره به انتصاب معاونان و روسای جدید دانشکده ها گفت : تمام این برگزیدگان فاخرافراد ذیصلاح و شایسته ای هستند که سالها تجربه آموزشی واجرائی داشته وازبدنه وساختاراصلی دانشگاه هستند . افرادی که با عشق و تعهد سازمانی خود می توانند در تحول و حرکت رو به جلو دانشگاه بخوبی نقش آفرینی کنند .
دکتر ابطحی تاکید کرد : در مدیریت جدید به مسئولان ومدیران اجرائی اختیارکامل میدهیم و در مقابل از آنان مسئولیت می خواهیم .
وی در بخش دیگری از سخنان خود اطمینان داد : در مسیر توسعه و پیشرفت دانشگاه نیازمند همکاری تمام پرسنل شاغل هستیم و قصد حذف هیچ فردی از این مجموعه را نداریم .