دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

مراسم معارفه دانشجویان پزشکی جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با حضور دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه ،اعضاء هیات رئیسه و مسئولان ارشد دانشکده پزشکی وبا استقبال گسترده وپرشور دانشجویان روزشنبه 15 مهرماه در سالن اجتماعات شهید احدی برگزار شد.
      در مراسم معارفه دانشجویان پزشکی ورودی جدید عنوان شد:
دکتر ابطحی : دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی جزء برترین دانشجویان حوزه علوم پزشکی در سطح کشور هستند .

در این مراسم که باتلاوت آیاتی ازقرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغازشد، دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه،دکتر فاطمی معاون دانشجویی وفرهنگی ، حجت الاسلام تاج آبادی مسئول نهاد رهبری،دکتر شوشتریان معاون آموزشی ،دکتر شبنم موثقی رئیس دانشکده پزشکی ضمن خوشامد گویی به دانشجویان پزشکی که با عزم راسخ و تلاش مستمرخود در تمام دوران تحصیلی گذشته به لطف پروردگارو با حمایت معنوی والدین پا به عرصه دانشگاه وحوزه مقدس بهداشت وسلامت جامعه گذاشته اند مقدم دانشجویان را به دانشگاه و خانه دوم خود گرامی داشتند.
مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در مراسم معارفه دانشجویان پزشکی با ایراد سخنرانی در رابطه با ابعاد مختلف دوران دانشجویی وآشنائی با محیط جدید مطالب مفید وراهنمایی های سازنده ای را مسیر بهره برداری و انطباق بهتر دانشجویان با قوانین و مقررات دانشگاه ارائه کردند .
در پایان این مراسم هدایای فرهنگی و لوح فشرده ای از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی حاوی مطالب آموزنده ای تحت عنوان «هر آنچه یک دانشجو باید بداند » به دانشجویان اهداء شد .