دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

مهسا روشنی دبیر کانون علمی فرهنگی همکلاسی از برگزاری همایش «مهر همکلاسی» زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و با سخنرانی دکتر کامران احمدی مبدع‌،گردآورنده و ناشر کتاب های گایدلاین پزشکی در روز یکشنبه ۱۶ مهر ماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید احمدرضا احدی خبر داد .
      همایش «مهر همکلاسی» در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد.

دکتر کامران احمدی سخنران این همایش دانشجویی با بیان علل موفقیت و ارائه تصاویرموفق و الگوهای رفتاری مناسب از اشخاص برجسته حوزه علوم پزشکی در سرتاسر جهان به ارائه راهکارهای موثری در جهت برنامه ریزی تحصیلی دانشجویان پرداخت.
وی افزود: از جمله آفت هایی که گریبان گیر دانشجویان به ویژه در حیطه علوم پزشکی است جزوه محوری و اتکا به دست نوشته هایی است که بعضا اساس علمی ندارند.
دبیر کانون علمی فرهنگی همکلاسی نیز با محوریت سه موضوع کلیدی به ضرورت ترویج فرهنگ دانشجویی ، همکاری با مراجع معتبر علمی و جلوگیری از سو استفاده‌ی سودجویان از نیاز دانشجویان به ایراد سخنرانی پرداخت .
روشنی در باره جزئیات بیشتری از چگونگی برگزاری این همایش گفت : از دیگر محوریت های مطرح شده در این همایش می توان به مواردی از جمله "چگونه هم تفریح کنیم و هم درس بخوانیم؟" آشنایی با تکنیک های کارآمد و خلاقانه برای موفقیت تحصیلی"چگونه برای درس خواندن هوشمندانه برنامه ریزی کنیم؟ و راهکارهای جامع موفقیت در دوران دانشجویی" بوده است .
سید محمد جواد میرلوحی دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی نیز بیان کرد که کمیته تحقیقات دانشجویی تنها تشکل رسمی و معتبر مورد پذیرش وزارت بهداشت در دانشگاه است که در جهت تقویت توانمندی‌های دانشجویان در حیطه پژوهش با کانون علمی فرهنگی همکلاسی در برگزاری دوره های علمی و آموزشی مشارکت می‌نماید.
گفتنی است در این همایش طی مراسمی از دانشجویان شرکت کننده در دوره مدرسه تابستانه پژوهشی همکلاسی که موفق به ارائه‌ی مقاله شدند، تقدیر شد و گواهی معتبر پایان دوره به ایشان اعطا گردید.