دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

همزمان با ایام سوگواری اربعین حسینی و رحلت حضرت رسول اکرم (ص)کانون دانشجویی زیستادانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي تهران با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران این دانشگاه، بازارچه خیریه‌ای با عنوان "بازارچه خیریه هدف" برپا كرد.
      زير نظر معاونت فرهنگي دانشجويي
بازارچه خیریه دانشجویی به همت کانون دانشجویی زیستا هدف برگزار شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، «دانشجویان اين دانشگاه بصورت خود جوش در راستای فرهنگ سازی و کمک به كودكان كار و بیماران سرطاني بازارچه اي با هدف کمک به کودکان كار و سرطاني نیازمند برپا كردند.»
بر اساس همين گزارش این بازارچه خیریه در مجاورت نمازخانه برگزار، و بر ارائه محصولات صنایع دستی و هنری ومواد خوراکی که توسط دانشجویان دانشگاه تهیه و طبخ شده پرداخته و به كار خود پايان داد. این بازارچه با استقبال دانشجویان و کارکنان دانشگاه همراه بود و عواید حاصل از این بازاچه صرف امور کودکان سرطانی و تحصیل کودکان بی بضاعت خواهد شد.