دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

سید محمدحسین حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سابق ایران در دولت دهم و نماینده اسبق دوره پنجم مجلس شورای اسلامی ودبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با حضور در جمع دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر نقش پررنگ اساتید دانشگاهی درتبیین و روشنگری رویدادها وتجزیه وتحلیل جریانات سیاسی و اجتماعی روز جامعه برای دانشجویان بعنوان نمایندگان فکری نسل جوان گفت :
متقاعد سازی و بصیرت افزایی جوانان رسالت اصلی استادان و جامعه دانشگاهی است
      در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی و در جمع دانشگاهیان علوم پزشکی مطرح شد
دکتر حسینی:متقاعد سازی و بصیرت افزایی جوانان رسالت اصلی جامعه دانشگاهی واستادان است

دکتر حسینی با تشریح پایگاه مردمی،اعتباروشان و مقام اساتید دانشگاهی تصریح کرد:
استادان دانشگاه بعنوان رهبران ونخبگان فکری بهترین الگوی رفتاری برای تعلیم و تربیت و هدایت دانشجویان هستند که می توانند به دلیل ارتباط تنگاتنگ ونفوذ کلام بعنوان مرجع پاسخگوی نیاز دانشجویان و رفع شبهات و ابهامات موجب آگاهی و بصیرت جوانان این مرز و بوم قرار گیرند.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با اشاره به بحران های اخیر جامعه گفت : جوانان کشوراگربه خوبی با تاریخ معاصر صد ساله اخیرومسائل روزجامعه آشنا باشند به آسانی تحت تاثیر فضای شبکه های مجازی سیاه لشگر سپاه دشمن نمی شوند یوم الله 9 دی ماه فرصت مطلوبی برای مرور ایام تاریخی سال 88 وتجزیه و تحلیل رخداد های اجتماعی – فرهنگی دوران انقلاب است .
دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف وفعالیت های کانون دانشگاهیان ایران اسلامی گفت : از آنجائیکه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی هر جامعه، بیانگربالاترین سطح تفکر و علم آن جامعه محسوب میشوند بنابراین هم اندیشی و همفکری استادان در قالب یک تشکل دانشگاهی بستر مناسبی برای بهرهمندی از خرد جمعی وهمگرائی تخصص های مختلف اساتید برای ارائه راهکار های اصولی به دولتمردان و سیاستگزاران فراهم می آورد .
وی با بیان اینکه عضویت استادان دانشگاه آزاد اسلامی در کنار سایر اساتید دانشگاه های دولتی در کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ظرفیت مناسبی برای هم افزائی وتشریک مساعی اعضاء هیات علمی این مجموعه عظیم برای ارائه راهکارهای سازنده و مفید در بسیاری از مسایل روز جامعه در بهبود فرایندها وقوانین جاری مملکت است .
وی با اشاره به ضرورت اصلاح و بازنگری در برخی از قوانین تصریح کرد:ایفاي چنین رسالت مهمی نیازمند تلاش و کوشش سازمان یافته دانشگاهیان درپرتونظم وانضباط و قانونمندي است اینکه نیاز به بازنگری در قانون اساسی داریم یا خیر؟ یا این که نظام، پارلمانی باشد و یا ریاستی ؟ ومسائلی از این قبیل نیازمند بحث و بررسی کارشناسانه ودرگروی مشارکت فکری وهم اندیشی اساتید دلسوز دانشگاه واعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها است .
در مراسم گرامیداشت هفته بصیرت و بزرگداشت حماسه 9 دی که با سخنرانی و خیر مقدم دكتر سيّدعلي ابطحي رییس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران، حجت الاسلام والمسلمین تاج آبادی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دكتر خليل علي محمدزاده نماینده رییس دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل های دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران روز سه شنبه 12 دیماه در سالن اجتماعات برگزار شد،جمعي از اساتید و مدیران گروه های آموزشی با طرح نقطه نظرات و دیدگاه های خود به بحث و بررسی پیرامون موج اعتراضات اخیرپرداختند .