دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تشریح دلایل و اهداف انتقال تعدادی از دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت:
این انتقال قطعی است و روند انتقال دانشجویان به ساختمان پونک به تدریج و با برنامه ریزی قبلی صورت می گیرد .
      دکتر ابطحی : ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی وافزایش سرانه فضای فیزیکی هدف اصلی انتقال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تاکید بر اینکه هدف اصلی از انتقال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی وافزایش سرانه فضای فیزیکی است تصریح کرد:
در جریان این انتقال دانشجویان تمام رشته های تحصیلی همچون روال گذشته از مزیت آموزش توسط استادان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برخوردار می شوند.
وی در پاسخ به این سوال که مدرک فارغ التحصیلی دانشجویان منتقل شده به ساختمان پونک توسط کدام دانشگاه صادر می شود گفت:
به غیر از توسعه فضای فیزیکی هیچ انگیزه دیگری از این انتقال وجود نداردو طبعاٌ مدرک فارغ التحصیلی تمام دانشجویان توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صادر می شود و هر گونه نگرانی و دغدغه دانشجویان در این مورد ناشی از عدم اطلاع رسانی صحیح و ایجاد فضایی پر از شایعه است.
دکتر ابطحی در رابطه با ضرورت و زمان دقیق انتقال دانشجویان اظهار کرد:در وضعیت کنونی فشردگی و محدودیت فیزیکی از سویی و نیاز به اصلاح سرانه فضای فیزیکی طبق استانداردها و شاخص های وزارت بهداشت و نظام آموزش عالی از سوی دیگر مانع بزرگی برای ارتقاء سطح کیفی بیش از 24 رشته و گرایش تحصیلی این دانشگاه است .
وی با بیان اینکه ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش، مهم‌ترین هدف تجمیع واحدهای علوم پزشکی در استان تهران است اظهار کرد:
با توجه به فرصت طلائی که در سایه مدیریت هوشمندانه دکتر ولایتی وسایر سیاستگذاران و با اهتمام و حمایت جدی اعضای هیات امنای حاصل شده است، دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی ازتمام ظرفیت های موجود با همدلی و به پشتوانه تعهد و عشق سازمانی همه اعضاء خانواده بزرگ این نهاد مردمی، در صدد است به دانشگاهی سرآمد در حیطه علوم پزشکی در سطح منطقه و جهان تبدیل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اعلام کرد :بر اساس برنامه ریزی و مطالعات کارشناسانه و برگزاری جلسات متعدد پیرامون باز مهندسی جدید و ضرورت انجام تغییر و تحول در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی در گام نخست مراحل اولیه انتقال دانشجویان ازبهمن ماه و ترم دوم سال تحصیلی سال جاری به ساختمان پونک صورت می پذیرد .
وی افزود : در روند این انتقال ابتدا دانشجویان رشته های پرستاری و مامائی ورودی سالهای 94 و 95 و كليه دانشجویان ورودی بهمن ماه 96 دانشکده بهداشت، مهندسی پزشکی و روانشناسی شامل چهار رشته بهداشت مبارزه با بیماریها، بهداشت خانواده، مهندسی پزشکی ودانشجویان رشته روانشناسی به ساختمان پونک واقع در واحد علوم و تحقیقات منتقل می شوند .