دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

کتاب « جذام در ايران و جهان » از مجموعه کتاب‌های منتشر شده از سوی دکتر جواد نعمتيان داروساز ،پاتوبیولوژیست و دانشیار دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي به چاپ رسید.
      کتاب «جذام در ايران و جهان » توسط عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي منتشرشد:

دکتر جواد نعمتيان عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي در باره اهمیت و ضرورت تاليف كتاب «جذام در ايران و جهان » گفت:
جذام از گذشته دور موجب رنج انسان‌ها بوده و زماني تمام قاره‌ها را درگير كرده بود و تصوير وحشتناكي از نقص عضو، طرد شدن و جدايي از اجتماع را در ذهن بشر و تاريخ به جا گذاشته بود و آرزوي ريشه‌كني آن همواره یکی از آرزوهاي بشر بوده‌است. معهذا بعلت وجود این بیماری در ایران ومنطقه ولو با آمار پائین به روش های تشخیص و درمان این بیماری که یک استاندارد جهانی است برای دانشجویان پزشکی وپزشکان تاکید و توصیه شده است.
این عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي افزود: خوشبختانه ديدگاه جامعه جهاني نسبت به جذام در طي دهه‌هاي اخير با استفاده از داروهای کاملا موثر برای درمان تغيير كرده‌است و تا حدودي به اين بيماري همانند ساير مشكلات بهداشت عمومي نگريسته مي‌شود.
دکتر نعمتیان یکی از اساتید پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي است كه در کارنامه درخشان و سوابق اجرائی خود مسئولیت های متعددی رادر مقام ریاست بیمارستان های امیرالمومنین (ع) بیمارستان جواهری وریاست دانشکده های بهداشت ، زیست شناسی ، پیراپزشکی و نیزمعاونت پژوهشی دانشکده پزشکی را عهده داربوده است .
وی از سال 1389 تا کنون مدیریت گروه قارچ و انگل شناسی این واحد دانشگاهی را بعهده دارند و از نتایج تحقیقات به پژوهش های علمی ایشان درمقالات و ژورنالهای تخصصی و مجلات علمی معتبر استناد می شود. راه اندازی دانشکده زیست شناسی واحد پزشکی تهران حاصل زحمات و تلاش علمی او بوده است.