دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

همزمان با جشن بعثت حضرت محمد مصطفی (ص) دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور در بیمارستان بوعلی و بازدید از بخش در دست تعمیر ICU بیمارستان بوعلی با قدردانی از تلاش پیگیر و اهتمام روسا، و مدیران اجرایی در ایجاد تغییرات سازنده در بيمارستان بوعلی تصريح كرد:هدف اصلي تلاشهاي شبانه روزي مديران بيمارستان بهينه سازي وافزايش تخت هاي بخش ICU از تعداد 9 تخت به 18 تخت است .
      در حاشیه بازدید دکتر ابطحی از بیمارستان بوعلی مطرح شد:
افزایش تخت هاي بخش ICU بیمارستان بوعلی از تعداد 9 تخت به 18 تخت

دکتر ابطحی تكريم ارباب رجوع و خدمت رساني به مردم منطقه را در الویت برنامه های دست اندرکاران و مسئولان بیمارستان بوعلی برشمارد .
وی ابراز اميدواری کرد كه اين تغییرات محسوس موجبات رضایتمندی هر چه بيشتر بیماران و مراجعان به بیمارستان بوعلی را فراهم آورد.
در جریان بازديد رييس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از بیمارستان بوعلی که روز شنبه 25 فروردين ماه مصادف با مبعث پیامبر اكرم(ص) صورت پذيرفت.
دكتر ايجادي رياست بيمارستان بوعلي ، دكتر كميلي معاون بهداشت و درمان دانشگاه، دكتر عامريون رييس بيمارستان اميرالمومنين(ع)و دكتر ميرزايي معاون بيمارستان بوعلي وی را با ارائه توضیحاتی در رابطه باچگونگی و روند اجرائی پروژه همراهی کردند .