دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکتر سید علی ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران طی پیامی، درگذشت فرزند دکتر ماندانا بیرانوند فوق تخصص روماتولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را تسلیت گفت.
      پیام تسلیت دکتر ابطحی به مناسبت درگذشت فرزند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

متن پیام تسلیت بدین شرح است: انا لله و انا الیه راجعون
سرکار خانم دکتر ماندانا بیرانوند
عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
با اظهار همدردی و نهایت تاسف و تاثر درگذشت فرزند گرامی تان را به سرکارعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض می نمایم و از خداوند متعال برای ایشان رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان ارجمند؛ صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
دکتر سید علی ابطحی
رئیس دانشگاه علوم پرشکی آزاد اسلامی تهران