دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکتر شبنم موثقی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران طی پیامی، درگذشت فرزند دکتر ماندانا بیرانوند فوق تخصص روماتولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را تسلیت گفت.
      پیام تسلیت دکتر موثقی به مناسبت درگذشت فرزند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

متن پیام تسلیت بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
سرکار خانم دکتر ماندانا بیرانوند
عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
درگذشت فرزند دلبندتان چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست . این ماتم جانگداز را به خانواده محترم تان صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات طلب می ‌کنم.
دکتر شبنم موثقی
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پرشکی آزاد اسلامی تهران