دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

دکتر مهناز قمی، رئیس دانشکده شیمی دارویی روز گذشته در نشستی صمیمانه با نمايندگان دانشجويي وروديهاي مختلف ضمن معرفی معاونان و مدیران جدید دانشکده جویای نظرات و مشکلات ایشان شد.
      نشست صمیمانه رئیس دانشکده شیمی دارویی با نمایندگان دانشجویی

به گزارش خبرنگار دانشکده شیمی دارویی، روز گذشته جمعی از نمایندگان دانشجویی ورودیهای مختلف دانشکده شیمی دارویی در نشستی صمیمانه با دکتر مهناز قمی، رئیس دانشکده شیمی دارویی، دکتر سارا حلاجیان، معاون آموزشی دانشکده و برخی از مسولین در خصوص حل و فصل مشکلات به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه دکتر قمی توضیحات مفصلی در خصوص استقرار چارت دانشکده از ابتدای سال جاری ارائه داد و سپس معاونان و مدیران جدید دانشکده را نیز به حاضرین معرفی کرد.
نمایندگان دانشجویان ضمن بیان مسائل و مشکلات دانشجویان، نظرات و انتقادات خود را نیز بیان کردند.